Müslüm Gürses - Bir Canım Kaldı

12 İzlenme
Müslüm Gürses - Bir Canım Kaldı, Müslüm Gürses - Bir Canım Kaldı şarkı sözleri, Müslüm Gürses - Bir Canım Kaldı dinle, Müslüm Gürses - Bir Canım Kaldı indir, Müslüm Gürses - Bir Canım Kaldı sözleri, Müslüm Gürses - Bir Canım Kaldı şarkısı,dinle, Müslüm Gürses, müzik, parçalar, Arabesk, apple music, Müslüm Gürses şarkıları, Müslüm Gürses dinle, Müslüm Gürses mp3 indir, Mahzendeki Şarkılar 3, Bir Canım Kaldı, Müslüm Gürses - Bir Canım Kaldı
Published
Mahzendeki Şarkılar 3 (Bir Canım Kaldı) © Elenor Müzik


MÜSLÜM GÜRSES NAM-I DİĞER MÜSLÜM BABA VE ELENOR YILLARI

5 Temmuz 1953 yılında dünyaya gelen Müslüm Gürses’i Bundan 9 yıl önce 60 yaşında kaybettik. Geride bıraktığı eserleri o eserlerde insanları etkileyen ses rengi,şarkıları anlatımı,hayat hikayesi,mütevazi duruşu ile sevgisi büyüyerek kalplere girmeyi başardı.

Baba ünvanını almasınıda kendisi sevenlerim beni ailesinden biri görmüş,Baba ünvanını yakıştırmış. Ben de bu ünvana laik olmak İçin var gücümle çalışıyorum diye açıklardı.

Müslüm Gürses ELENOR yılları 1983 yılında başlayan çalışmamız hala devem ediyor. Biz aslında Müslüm Gürses’ten önce Muhterem Nur ile tanıştık. Muhterem Nur kendisini her alanda temsil eden tek yetkili idi. Yapacağımız albümlerin tüm maddi ayrıntılarını Muhterem Nur ile konuşur anlaşır ödemesini yapar. Ondan sonra da Baba ilerde proje için şarkı, aranjör yönetmen seçimine geçerdik. Biz Muhterem Nur ile tüm şartları konuşup anlaştıktan sonra imza için Müslüm Gürses’i şirkete davet ettik.

Her zaman olduğu gibi Muhterem hanım ile tam saatinde geldi. Çaylarımızı içtikten sonra imza İçin anlaşmayı istedi kalemi aldı Muhterem hanıma güveni o kadar tam ki şartlara hiç bakmadan, aynen şu kelimeleri söyledi; Sanırım aranızda anlaştınız hayırlı olsun dedi başladık. 50 albüm 550 şarkı yaparak devam ettik.

Müslüm Gürses Elenor Müzik için bir şans böyle büyük bir star ile çalışmak her şirkete nasip olmaz. Ben kendisiyle çok uzun süre çalışan 50 albüm yapan bir yapımcıyım buda aramızın iyi olduğu istikrar ve uyum içinde çalıştığımızı gösterir. Dünya standartlarında da bu kadar yıl ve albüm sayısı rekor olabilir. Müslüm Gürses müzik hayatının en önemli çıkışlarını Elenor’da yaptı şöhret basamaklarını birlikte tırmandık.
Müslüm Gürses tam anlamıyla gerçek kişidir. Mütevazi, insanları ve hayvanları seven çevresine ailesine her zaman faydalı olmaya çalışan şevkatli, saygılı,sevgili,güvenilir,çalışkan bir kişiliktir. Tam anlamı ile kendini işine şarkılarına, sanatına adamış bir kişi idi. Hiç bir şekilde maddiyat ile uğraşmazdı. Baba iş hayatının tamamiyle hayat arkadaşı muhterem nura emanet etti.

Mahzendeki Şarkılar;

Elenor ve Müslüm Gürses’in yol arkadaşlığı kırk yol olduğu için elli albüm yaptık. Bizim anlaşmalarımız her yıl iki veya üç albüm yapmak üzere düzenlemişti. Müslüm Baba’nın Türkiye’de en çok korsanı yapılan bir sanatçı olması nedeniyle bazı albümleri yayımlayamadık. Elenor Müziğin Arşivinde on albüm ve yüz eser kaldı. Bunların ilk üçünü Mahzendeki Şarkılar serisi olarak piyasaya sunduk. Geriye kalan yedi albümüde önümüzdeki zamanlarda sevenleriyle buluşturacağız.
Mahzendeki Şarkılar Müslüm Gürses’in bilhassa ve özenle okuduğu şarkılardan oluşturmaktdır.

MUHTEŞEM CANDAN
-------------------------------------------------------------------------
Yapım: Elenor Müzik
Yapımcı: Muhteşem Candan
Prodüktör: Kaan Candan

Söz: Gönül Şen (Median Müzik Edisyon)
Müzik: Atilla Alpsakarya (Median Müzik Edisyon)
Müzik Yönetmeni / Aranjör: Sendur Aydın
Mix & Master: Ozan Beydağı
Edit: Can Kandaz
Albüm Kapak Fotoğrafları: Erol Atar
Stüdyo: Elenor (İlk Kayıtlar)
Digital Operations Manager: Salih Eryaz
Stüdyo Bamy: Bülent Ateş
Renk Sazlar Kayıt: (Stüdyo Loca)
Alt Yapı Kayıt: Stüdyo Çatı (Taner Ersoy)
Kemanlar Kayıt: Stüdyo Can (Can Kesmez)
Yaylılar: Modern Yaylı Grubu
Tenor Sax: Anıl Şallıel
Ney & Kavala: Enis Çekin
Piyano / Keyboard: Paşahan Kaytan
Bateri: Ozan Kartal
Bas Gitar: Emre Bıkcan
Gitarlar: Soyhan Şenyaylar
Darbuka & Hollo: Cengiz Ercümer
Def & Percussion: Efe Taşpınarlı
Klip Yönetmeni & Montaj: Veysi Akkaya

Dijital Platformlarda Dinlemek İçin:

Spotify: https://open.spotify.com/track/5bmJRBJ7TF67nhMaTeQ6Pi?si=36a85217ea964ff8
Apple Music: https://music.apple.com/tr/album/bir-can%C4%B1m-kald%C4%B1-mahzendeki-%C5%9Fark%C4%B1lar-3/1636004034?i=1636004048&l=tr
Deezer: https://deezer.page.link/a6uWnHVfa2DeKo3KA
Fizy: https://fizy.in/9gluy
YouTube Music: https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_nEcD_uzZkygC84Mh47Gt8ZgpBbufRP-Kk&feature=share

#müslümgürses #bircanımkaldı #elenormüzik
Kategori
Müslüm Gürses
Etiketler
dinle, Müslüm Gürses, müzik, parçalar, Arabesk, apple music, Müslüm Gürses şarkıları, Müslüm Gürses dinle, Müslüm Gürses mp3 indir, Mahzendeki Şarkılar 3, Bir Canım Kaldı, Müslüm Gürses - Bir Canım Kaldı
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.